Studenti imaju prednost kod Sberbank BH

Počela je nova akademska godina, a Sberbank BH je pripremila posebne pogodnosti za studente. Pored toga što besplatno mogu otvoriti tekući račun i dobiti debitnu karticu i mobilno bankarstvo, u okviru oktobarskog paketa pogodnosti studenti ekonomskih fakulteta u Sarajevu, Tuzli i Zenici, te filozofskog fakulteta u Sarajevu mogu plaćati školarinu bez naknade.

“Mnogo mladih odlazi iz zemlje ili o tome razmišlja. Mi ih ohrabrujemo da ostanu, obrazuju se i bore se za bolju budućnost. Zbog toga im studentske dane olakšavamo ponudom bankarskih usluga koje mogu koristiti potpuno besplatno. U Sberbanci ne samo da dobiju tekući račun i debitnu karticu bez naknade, prate svoje finansije putem mobilnog bankarstva, koriste set različitih inovativnih usluga, već dopunjavaju i prepaid broj po njihovom izboru u iznosu od 10 BAM“, ističe Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Kako bi dodatno olakšala studentima poslovanje sa bankom, Sberbank BH je u dvije vodeće sarajevske poslovnice otvorila brze šaltere za studente sa jasno istaknutim natpisom „Studenti imaju prednost“. Istovremeno, „Studenti imaju prednost“ je i poziv mladima da iskoriste puni potencijal koji ima pruža Sberbanka.  

Otvaranje tekućeg računa je brzo i lako, a sve što studentima treba je kopija Indexa, zahtjev za otvaranje računa, fotokopija lične karte i prijava mjesta boravka ne starija od šest mjeseci. U mjesecu oktobru bankari Sberbank BH su prisutni na ekonomskim fakultetima u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću, te na Sveučilištu u Mostaru, i omogućit će studentima otvaranje tekućeg računa na licu mjesta.

Više informacija o ponudi Banke možete saznati u poslovnicama Sberbank BH kao i na web stranici: www.sberbank.ba