Veneto Otoka

Posebna ponuda za kupovinu stanova na atraktivnoj lokaciji u Sarajevu

Opis objekta

Stambeno poslovni kompleks „Veneto Otoka“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji uz glavnu saobraćajnicu i samom ulazu u novo naselje na Otoci, na uglu ulice Bulevar Meše Selimovića sa južne strane i ulice Srđana Aleksića sa zapadne strane. Atraktivnost lokacije čini izuzetna saobraćajna povezanost, te blizina doma zdravlja, dječjeg vrtića, osnovne škole, pošte, banke, supermarketa, tramvajske stanice, sportskih terena i ostalih različitih sadržaja.

Stambeno poslovni kompleks „Veneto Otoka“ pruža jedinstvenu cjelinu i tvori novo urbano središte za vrhunski poslovni i životni stil, osiguravajući mir i zaštitu u okrilju moderne građevine.

Bruto površina objekta je 34.000 m2. Za svaku stambenu jedinicu je predviđeno parking mjesto u dva podzemna nivoa garaža (ukupan kapacitet 228), a na nivou prizemlja su vanjska parking mjesta za poslovne prostore.

Na etaži prizemlja su predviđeni poslovni prostori različitih kvadratura od 355 m2 do 465 m2. Od I do X etaže se gradi jedanaest tipova stanova, kvadrature od 52 m2 do 117 m2. Na etažama XI i XII projektovani su penthouse-LOFT stanovi sa prostranim terasama i atraktivnim panoramskim pogledom na cijeli grad.

Zainteresovan/a sam za Veneto Otoka

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.

Sberbank BH d.d. se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije sa Vama, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima.


Proces online apliciranja za proizvod

Kako funkcioniše online prijava?

Popunite Online zahtjev

Lični bankar će Vas kontaktirati i zakazati sastanak

Prikupite potrebnu dokumentaciju i dostavite u Banku

30000 KM

300000 KM

36

300

1

10

Mjesečna rata (KM)

0


Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Mobilno bankarstvo

Mobilno bankarstvo

Bankarstvo od kuće bez dodatnog šetanja

Više

Tekući račun

Osnovni račun u KM valuti

Više
 Premium kartica

Premium kartica

Premium kartica za premium iskustvo

Više