Sberbank srijeda

Ostvarite popuste plaćajući karticama

Svake srijede popusti vrijede

Idealan dan za kupovinu

 

Srijeda je zaista idealan dan za kupovinu, a Sberbank srijeda je tu za vas cijelu ovu godinu.

Srijeda je idealan dan za kupovinu. Sberbank BH vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici Sberbank kartica pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom Sberbank debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%.

Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u  Konzumu i Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa Sberbank platnom Pika Karticom.

Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika i Peko prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom Sberbank BH karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. Ove godine u programu imamo i novog partnera Plaza parfumerija kod kojih ostvarujete 10%. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.

Ove godine se nadamo da ćemo malo više putovati, u odnosu na prethodnu zato ne zaboravite da kod Sol Azur ostvarujete 10% popusta na ukupnu ponudu željene destinacije.

Ukoliko trebate novi telefon, tablet, laptop ili PC ljubazna ekipa Mekline će vam pomoći da odaberete najbolje za sebe, ostvarujući popust od 10% također sa bilo kojom Sberbank BH karticom.

I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Dopunjiva kartica

Dopunjiva kartica

Jednostavna i praktična

Više
 Premium paket

Premium paket

Opusti se i uživaj

Više
 Debit MasterCard Gold

Debit MasterCard Gold

Zlatnima su otvorena vrata VIP salona i podižu gotovinu na svim bankomatima bez naknade

Više