Osiguranje imovine

Zaštiti svoju imovinu

Sberbank Home

Zaštiti svoju imovinu!

Sberbank Home

Imovina, kao što su stanovi, kuće, vikendice, stvari u domaćinstvu i predmeti od posebne važnosti, izložena je velikom broju rizika. Ostvarenje tih nepredvidljivih događaja može dovesti do ogromnih direktnih i indirektnih finansijskih gubitaka i ugroziti opstanak svake porodice. U situacijama kad se dogode požari, poplave i druge nezgode, dovoljno je samo par minuta da ono što mukotrpno gradite godinama u potpunosti nestane.

Kako bi našim klijentima ponudili i savjetovali adekvatnu zaštitu svoje imovine od različitih vrsta rizika, predstavljamo novi proizvod u našoj ponudi – Osiguranje imovine Sberbank Home u saradnji sa Adriatic osiguranjem d.d. Sarajevo.

Policu osiguranja ”Sberbank Home” ugovorite u našoj najbližoj poslovnici.

  Preuzmite detaljan pregled paketa 

TREND

2,90 KM/m2

Nudi pokriće za brojne osigurane rizike. Zaštitite svoj dom od požara i udara groma, oluje, tuče, pada i udara letjelice, udara vlastitog i nepoznatog vozila, manifestacije, demonstracije, vandalizma, poplave, bujice i visoke vode, klizanja tla i odronjavanja zemljišta, snježne lavine, izljeva vode iz vodovodnih i kanalizacionih cijevi, teške krađe i razbojstva, razbojničke krađe, loma staklenih površina.

Uz Sberbank Home TREND paket dodatno ste zaštićeni od odgovornosti prema trećim licima, šteta uzrokovanih začepljenim cijevima, troškova pronalaženja i saniranja oštećenja na vodovodnim i kanalizacionim cijevima, troškova zamjenskih dokumenata, troškova ulaska u stan u slučaju gubitka ključeva, šteta na stvarima koje nastanu tijekom preseljenja, šteta koje su posljedica pritiska snijega ili težine snježnih ili ledenih masa.

TREND - 2,90 KM/m2

PRESTIGE

4,90 KM/m2

Nudi sva pokrića paketa TREND  te pokriće specifičnih rizika i opasnosti. Neopreznost ili neki nepredviđeni događaji Vašem kućnom budžetu mogu nanijeti vrtoglave troškove. Na primjer, ostavili ste otvorene prozore i otputovali, nastala je šteta od izljeva vode iz otvorenih slavina ili oborinskih voda s krova i sl. Osiguranje pokriva i štete na drveću I ukrasnom bilju, trošak zamjenskoga stambenog prostora, štetu na električnim uređajima kućanstva, štetu od pada ili udara, posrednog udara groma, razbojništva izvan mjesta osiguranja, obične krađe.

PRESTIGE - 4,90 KM/m2

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Prijava gubitka kartice

Prijava gubitka kartice

Izgubli ste karticu? Spriječite zloupotrebu

Više
 Devizni račun

Devizni račun

Multivalutni račun

Više
 Slobodna dječija štednja

Slobodna dječija štednja

Štedi marke kod Sberbanke!

Više