Nagradna igra

Havana  te zove!

Ovog ljeta putujte kroz vrijeme

Koncert grupe Cubismo

Havana te zove

 

Osjetite čari Havane, uz zavodljive taktove salse i latino jazza, oldtajmere, i veseli Cubismo.
Ljeto je konačno stiglo, i zato dođite da zajedno uživamo u nezaboravnoj latino noći, putujući kroz vrijeme, daleko od buke, stresa i stvarnosti.

Koncert je poklon gradu, i sastavni je dio kampanje za nagradnu igru "Havana te zove" koju organizuju Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines. Sretni dobitnik će uživati u idealnom odmoru na kojem će ga dočekati filmski prizori. Vedri i nasmijani Kubanaci sjede ispred svojih kuća dok igraju šaha, i pijuckaju osvježavajuće piće. U pozadini se čuje dječija graja i taktovi zavodljive salse. Sve ove prizore posmatrate dok se vozite u taksiju iz 1950. godine jer oldtajmeri su zaštitni simbol ovog grada i države.

No, u međuvremenu prije nego izvučemo sretnog dobitnika koji će otputovati na Kubu, zabavimo se i zaplešimo zajedno uz Cubismo jer samo za vas Havanu smo doveli u Sarajevo.

Pravila nagradne igre

Havana te zove

Nagradna igra se organizuje u saradnji Sberbank BH d.d., Mastercard, Turkish Airlines i traje 63 dana i to u periodu od 10.06.2019. godine do 12.08.2019. godine.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard, Mastercard platne Pika kartice, Mastercard Premium kao i Mastercard Gold kartice Sberbank BH d.d. sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu pobrojanim karticama na bilo kom prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard karticu na svijetu, u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Sberbank BH d.d. će nagraditi 11 sretnih dobitnika sa sljedećim nagradama:

  1. Glavna nagrada: dvije avionske karte biznis klasom (za relaciju Sarajevo – Istanbul – Havana – Istanbul – Sarajevo) i 5 noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica u Havani u dvokrevetnoj sobi.
  2. Deset ruksaka – po jedan za svakog dobitnika.

Izvlačenje sretnih dobitnika u nagradnoj igri održat će se 22.08.2019. godine u prostorijama Sberbank BH d.d.

Detaljna pravila nagradne igre "Havana te zove" nalaze se ovdje.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 Slobodna štednja uz bonus premije

Slobodna štednja uz bonus premije

Osjetite slobodu štednje

Više
 Elektronski izvod

Elektronski izvod

Mjesečni pregled transakcija po bankovnom računu

Više
 Kartica na rate

Kartica na rate

Plaćanje na rate na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inostranstvu.

Više